Oct 7, 2008

Hallå!?

Följande skriver min snälla faster:
"HEJ ! NU har jag fått en ny favoritblogg. Du skriver ju så härligt, med en härlig ironi, humor och allvar blandat. Tack för att jag får läsa den!!"
Det är den enda kommentaren jag fått på bloggen förutom mamma då som tyckte att den var "trevlig". TREVLIG??? Kan man få sämre betyg än att mamma tycker den är trevlig?
Nej, kom igen ni som läser men inte är mamma eller faster. Vad tycker ni jag ska skriva om?

5 comments:

Martina said...

Jag tycker du skriver om helt rätt ämnen och din blogg finns även bland mina favoriter!!
Vänta dig dock inte för mycket beröm, folk är rätt dåliga på att kommentera i allmänhet, men det betyder inte att de inte läser med glädje!!
Får jag länka till din blogg från min??
/ Martina

Unknown said...

Hej Nina, jag läser också allt du skriver! Det känns kul att få vara med i er vardag, fast vi är så långt borta. Fortsätt skriva som du gör, jag tycker om din stil!
kram
Ankin

Frida Gro said...

Jag har också börjat läsa och gillar mycket... Har även kommenterat men den kanske inte gills?

Frida på jobbet

Nina said...

Hej
Tack för berömmet. Jag inser att jag skrev ett riktigt, snälla -skriv -att -det -här är- bra -tjat- mejl. och det var snällt att ni svarade. Du har förstås rätt, Martina, folk vill inte kommentera. Det vet jag ju själv hur det är. Du får gärna länka till min blogg. Jag länkar gärna till din. Bloggar du Frida?

Z said...

Nu när jag har fått reda på ATT det finns en blogg så lovar jag kommentera! Har en massa blogginlägg att läsa ikapp nu! Skoj skoj!
Kram A