Nov 3, 2008

Vilken kampanj

Det är fullt i familjens mejlbox. I kväll var det Al Gore som mejlade, men mest är det Michelle och Obama. Alla som bidragit med något till Obamas kampanj får uppdateringsmejl. Jag är otroligt imponerad av kampanjen. Och nu har han lyckats få 3,2 miljoner människor att bidra. Det häftiga är inte den totala summan utan att det är så många som bidrar med litet.
Hoppas att det går bra i morgon. Och hoppas att han kan infria en del av alla skyhöga förväntningar på honom.

Russell
Thank you for being there for this movement when we need you most. As Barack always says, real change doesn't happen from the top down. It happens from the bottom up. It happens because of people like you. We can't wait to see you backstage, Michelle P.S. -- If you can't make a donation, you can help get us across the finish line by volunteering to help get out the vote:http://my.barackobama.com/november

3 comments:

Martina said...

Själv blir jag bara mer och mer förälskad i Obama.. Är det för att han ÄR snygg eller för att han är den enda maktgubben i världen (sedan Bodströms glansdagar) som är under femtio och inte väger 140 pannor?

Z said...

Jag tror det är rösten... OCH det faktum att han är under 50 och inte väger 140 pannor.... :-)

Nina said...

Han ÄR snygg och dessutom intelligent med talets gåva. Den ende vad jag vet av maktgubbarna som är det om man inte har smörsångarsmak och gillar Berlusconi men han har ju knäppa åsikter.