Feb 2, 2009

Prickbebis

Jag hade hört att små bebisar skulle drabbas lindrigare av vattkoppor. Så blev det inte. Finblomman fick det värst av alla tre. Hon har haft väldig klåda och sovit dåligt. Kanske berodde det på att vi inte gav henne lika mycket Tavegyl mot klådan. Men faktum är att hon har fler koppor också, över precis hela kroppen förutom fötterna.
Nu ammar jag henne mer igen. Fick dåligt samvete när jag drog till Riga och hon inom loppet av två veckor fick både kräksjuka/influensa och vattkoppor..

6 comments:

Kikis andningshål said...

Nämen stackars stackars lilla Finblomma. Och stackars er... Så typiskt att hon blev SÅ sjuk. Å ha inte dåligt samvete. Vem anade att allt skulle hända PRECIS när du skulle få lite kul på egen hand...
Jag lider med er och tänker på er!
Styrkekramar!!!!

Z said...

STackars er allihopa! Vad händer med eran sömn??? Allas sömn. Utan sömn som man mår så dåligt av dessutom!
Stackars stackars er. Keiru verkar trots all närhet till Inti klara sig helt från kopporna. Helt otroligt då de även badade tillsammans när Inti hade koppor....

Nina said...

Kiki och Zoila! Tack för kramar! Det kunde vara värre. Storebror är på dagis... Bara två hemma.
Vad konstigt att inte Keuri fick det Zoila, men har det verkligen gått 21 dagar? Det är lång inkubationstid...

Martina said...

Åh, nej!
Stackars lillan! Detta ska jag INTE berätta för brorsan, vars 2a fått vattkoppor och säkert lär smitta 3an som är 5 månader.

Skickar oxå styrkekramar!

Liv said...

stackars pluttan! och stackars er allihop för den delen! Men när det väl är över så är det ju verkligen över sen. Se framåt!
Stora kramar!

Nina said...

Martina: Mamma (fd distriktsköterskan...) säger att de bör ha antikroppar i sig så de klarar sig upp till halvåret utan att bli sjuka så din brorsdotter kan ju klara sig. Finblomman hade otur.